OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Waarom HDPE zwembaden?

Onderhoudsvriendelijk: HDPE-zwembaden hebben minder onderhoud nodig dan andere materialen. HDPE is bestand tegen vuil, algen en andere verontreinigingen, waardoor het zwembadwater langer schoon blijft en minder chemicaliën nodig zijn.

  1. Onderhoudsvriendelijk: HDPE-zwembaden hebben minder onderhoud nodig dan andere materialen. HDPE is bestand tegen vuil, algen en andere verontreinigingen, waardoor het zwembadwater langer schoon blijft en minder chemicaliën nodig zijn.
  2. Duurzaam: HDPE is een zeer sterk materiaal dat bestand is tegen slijtage, impact en weersinvloeden, waardoor het ideaal is voor buitentoepassingen zoals zwembaden. Het materiaal is ook bestand tegen corrosie en rot, waardoor het minder onderhoud vereist dan andere materialen. Daarnaast is HDPE recyclebaar.
  3. Veilig: HDPE is veilig voor mens en milieu. Het materiaal bevat geen schadelijke chemicaliën of stoffen die kunnen lekken in het zwembadwater.
  4. Flexibel: HDPE is een flexibel materiaal dat gemakkelijk kan worden gevormd en aangepast aan de gewenste vorm en afmetingen voor een zwembad. Hierdoor kunnen wij de maatwerk baden aanbieden die voldoen aan uw wensen.
  5. Kosten besparing: HDPE-zwembaden zijn over het algemeen goedkoper dan andere materialen zoals beton of glasvezel. Dit maakt het een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardig zwembad tegen een betaalbare prijs.
Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt