OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Biopool – Burgh-Haamstede

Een biopool is een natuurlijk en ecologisch zwembad, met kraakhelder water.

In dit project is gekozen voor een biopool, vaak ook wel een hybride zwembad genoemd. Deze biopool sluit prachtig aan op het wijdse uitzicht over de Zeeuwse heide vanuit de tuin en het bad. Een biopool heeft de strakke uitstraling van een zwembad, maar wordt op een natuurlijke wijze gefilterd. De optimale waterflow in het TVR zwembad filtert het water effectief, zonder het gebruik van chemicaliën zoals chloor.

Deze biopool is uiterst gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Het zwemseizoen wordt namelijk verlengd door de aangesloten warmtepomp. Het roldek zorgt ervoor dat het water niet snel afkoelt wanneer het zwembad niet in gebruik is. Het vuil wat in het zwembad waait, wordt eenvoudig uit het bad gefilterd door de skimmers. De bodem wordt met enige regelmaat schoongemaakt met een automatische zwembadrobot.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Deze biopool heeft de uitstraling van een zwembad maar wordt op een natuurlijke wijze gefilterd. "
  • TypeBiopool
  • Kleur Licht-grijs
  • Lengte 9 meter
  • Type 4 meter
  • Diepte 1.5 meter
  • Trap Strap over de volledige breedte
  • Verlichting Spectravision RGB verlichting
  • Locatie Burgh-Haamstede
  • Dealer Pooltec Zwembadservice

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt