OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Licht-grijs als basis voor een heldere en frisse zwembaduitstraling

De lichtgrijze kleur van het zwembad sluit naadloos aan op het terras en de stijl van de tuin. Deze kleur zorgt voor een heldere en frisse uitstraling van het zwembad. Bovendien reflecteert licht grijs de zonnestralen, wat een sprankelende glinstering aan het lichtblauwe zwembadwater geeft.

Door gebruik te maken van een ligplage met een aansluitende hoektrap, is het solar lamellendeck stijlvol en modern weggewerkt worden onder deze ligplage.

Het zwembad is voorzien van een solar lamellendeck. Dit lamellendeck geeft het geheel een luxueuze uitstraling. Het solardeck zorgt ervoor dat het zwembad met enkele maanden verlengd kan worden.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Een zwembad met een licht-grijze kleur zorgt voor een heldere en frisse uitstraling van het zwembad. "
  • TypeZwembad
  • Kleur Licht-grijs
  • Lengte 9 meter
  • Type 4 meter
  • Diepte 1.5 Meter
  • Trap Ligplage met hoektrap
  • Verlichting Spectravision RGB
  • Locatie Olland
  • Dealer

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt