OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Licht-grijs zwembad als stralend middelpunt in een ruime achtertuin

Terwijl de zonnestralen op het water reflecteren, geeft de licht-grijze kleur van het zwembad het zwembad een heldere en frisse uitstraling. Hiermee is het zwembad het stralende middelpunt van deze ruime tuin.

Dit prachtige lichtgrijze zwembad, met een afmeting van 10 bij 4 meter, straalt elegantie en comfort uit. Het zwembad is voorzien van een hoektrap, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is. Maar wat dit zwembad echt bijzonder maakt, is de luxe EVA tegenstroomunit. De EVA tegenstroomunit is een geavanceerd systeem dat krachtige waterstromen genereert. Het stelt zwemmers in staat om tegen de stroom in te zwemmen, vergelijkbaar met een eindeloos zwembad. Dit is niet alleen ideaal voor sportieve zwemsessies, maar ook voor ontspanning en hydrotherapie. Dankzij de maatwerkmogelijkheden van TVR is de tegenstroomunit perfect in te bouwen.

Daarnaast sluit het zwembad naadloos aan op het aangrenzende terras. In dit project essentieel bij het strakke zwembaddesign en de verbinding met de ruime buitenruimte.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Terwijl de zonnestralen op het water reflecteren, geeft de licht-grijze kleur van het zwembad het zwembad een heldere en frisse uitstraling. Hiermee is het zwembad het stralende middelpunt van deze ruime tuin."
  • TypeZwembad
  • Kleur Licht-grijs
  • Lengte 10 meter
  • Type 4 meter
  • Diepte 1,5 meter
  • Trap Hoektrap
  • Verlichting EVA Optics verlichting
  • Locatie Montfoort
  • Dealer Realisatie: Amarque Leisure Solutions Bestrating: TEBI Bestratingsmaterialen Fotografie: Cojanvantoor.nl

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt