OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Plungepool Ridderkerk

Haal het beste uit de buitenruimte met een Plungepool

De buitenruimte komt nu nog meer tot leven met deze plungepool. Een compacte en stijlvolle plungepool voegt een vleugje luxe toe aan de achtertuin, zonder daarbij veel ruimte in beslag te nemen.

Het hoveniersbedrijf dat het zwembad plaatste, wilde in overleg met de klant de tuin graag opwaarderen met een kleiner zwembad, zwemspa of jacuzzi voor ontspanning, wellness en comfort. Daarom kozen zij voor een plungepool, omdat deze perfect kon worden geplaatst naar de wens van de klant. De plungepool is voorzien van een overloopgoot, daaroverheen de tegels zijn geplaatst. Hierdoor zijn skimmers overbodig en sluiten de omringende tegels perfect aan op de plunge pool. In de plungepool zijn extra nozzles geplaatst, waardoor met één druk op de knop de plungepool verandert in een whirlpool.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Een compacte en stijlvolle plungepool voegt een vleugje luxe toe aan de achtertuin, zonder daarbij veel ruimte in beslag te nemen."
  • TypePlungepool
  • Kleur Licht-grijs
  • Lengte 2 meter
  • Type 1,6 meter
  • Diepte 2 meter
  • Trap Hoektrap welke eveneens dient als zitje
  • Verlichting Spectravision RGB verlichting
  • Locatie Ridderkerk
  • Dealer

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt