OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Stijlvolle en functionele plungepool

Deze licht-grijze plungepool van 3 bij 4 meter in het brabantse Oisterwijk biedt de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze compacte maar luxe toevoeging aan de buitenruimte is ideaal voor ontspanning en verfrissing, zonder de ruimte van een traditioneel zwembad in beslag te nemen.

Deze plungepool is voorzien van een handige trap en een comfortabele ligplage, perfect om te ontspannen en te genieten van het water. De trap zorgt voor gemakkelijke toegang, terwijl de ligplage een ideale plek biedt om te loungen en te genieten van de zon.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Deze compacte maar luxe toevoeging aan de buitenruimte is ideaal voor ontspanning en verfrissing, zonder de ruimte van een traditioneel zwembad in beslag te nemen."
  • TypePlungepool
  • Kleur Licht-grijs
  • Lengte 4 meter
  • Type 3 meter
  • Diepte 1.5 meter
  • Trap Ligplage met hoektrap
  • Verlichting Spectravision RGB
  • Locatie Oisterwijk
  • Dealer Wellness Tuinier

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt