OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Wellness Hotel de Werelt

Wellness centraal in bosrijke omgeving

In Lunteren, aan de rand van het natuurgebied de Veluwe, is Hotel De Werelt gevestigd. Een viersterrenhotel dat van alle gemakken is voorzien en is ingericht om naast de bosrijke omgeving heerlijk te ontspannen in het wellnesscentrum. Het elegante zwembad is gecombineerd met onder andere een Turks stoombad, spa en sauna’s.

Dit zwembad is een type “onderloopbad”. Dit betekent dat door het unieke design het water onder de tegel in de overloopgoot loopt. Deze overloopgoot is weggewerkt onder de luxe tegels. Bijzonder aan dit design is dat er in dit zwembad dus niet wordt gewerkt met traditionele skimmers.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Kom tot rust in een luxe wellness midden in een bosrijke omgeving"
  • TypeLuxe binnenzwembad in Wellnesscentrum
  • Kleur Wit
  • Lengte 12 meter
  • Type 4 meter
  • Diepte 1.5 meter
  • Trap Eenvoudige toegang door een trap over de volledige breedte
  • Verlichting
  • Locatie Lunteren
  • Dealer

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt