OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Zwaluwhoeve Wellness

Zwaluwhoeve wellness zoutwaterbad

In wellnesscentrum de Zwaluwhoeve hebben bezoekers een ruime keuzen aan verwarmde baden. Zo kunnen bezoekers kiezen voor een luxe zoutwaterbad.

Door het zout in het heerlijke verwarmde zoutwaterbad blijf je drijven, wat ontspannend werkt. Daarnaast biedt het een ware beautybehandeling voor je huid.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
""Kom tijdens jouw dagje wellness volledig tot rust en neem tussen de saunarondes de tijd om heerlijk te ontspannen in één van de baden. Er zijn baden met hoge temperaturen, lage temperaturen en bijzondere geuren" - De Zwaluwhoeve"
  • TypeZoutwaterbad
  • Kleur Antraciet en een lichtgrijze trap
  • Lengte 8 meter
  • Type 5 meter
  • Diepte 1,4 meter
  • Trap Brede hoektrap
  • Verlichting Voor de verlichting is een speciaal raamwerk geïntegreerd, zodat er een volledige gladde zwembadwand wordt gecreëerd.
  • Locatie Zwaluwhoeve
  • Dealer

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt