OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Zwembad Wijchen

Luxe buitenzwembad met afwijkende kleur van de ligplage

Een ligplage in een zwembad verwijst naar het plateau in het zwembad waar je eenvoudig het zwembad in en uit stapt en daar kunt gaan zitten of liggen in het ondiepe water. Een letterlijk uitgesproken wens van deze klant was om de ligplage door middel van grote tegels af te laten wijken van de totale kleur van het zwembad. Deze afwijkende kleur ligplage voegt een esthetische meerwaarde aan het bad toe.

Onder dit ligplateau is de solar lamellen afdekking geplaatst. Een solar lamellen afdekking is een zwembadafdekking bestaande uit horizontale, drijvende lamellen die zonlicht absorberen en warmte aan het water overdragen. Wanneer de solar lamellen afdekking uit de ligplage rolt, is het zwembad veilig en en op een nette manier afgedekt.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Zwembaden met een ligplage zijn ontworpen voor zwemliefhebbers om te ontspannen, te zonnebaden en te genieten van de zwembadomgeving."
  • TypeZwembad
  • Kleur Licht-grijs
  • Lengte 8 meter
  • Type 4 meter
  • Diepte 1,5 meter
  • Trap Ligplage met hoektrap
  • Verlichting Onbekend
  • Locatie Wijchen
  • Dealer

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt