OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Luxe plunge pool in een stadstuin

In 2023 hebben we in samenwerking met onze dealer in Zevenhuizen een prachtige plunge pool gerealiseerd. Deze compacte maar stijlvolle zwembadoplossing meet 4 meter bij 3 meter. Hierdoor past deze plunge pool perfect in een luxe stadstuin waar de ruimte beperkt is.

De plunge pool is voorzien van een hoektrap, waardoor in- en uitstappen eenvoudig is. Bovendien hebben we een ligplage geïntegreerd, die niet alleen een ontspannende plek biedt om te loungen, maar ook functioneert als opbergruimte voor de zwembadafdekking.

De witte kleur van de plunge pool geeft het geheel een frisse en moderne uitstraling. Hierdoor sluit de plunge pool naadloos aan bij de luxe uitstraling van deze tuin. Ondanks de beperkte ruimte hebben we hiermee het meeste uit de beschikbare buitenruimte gehaald.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
  • TypePlungepool
  • Kleur Wit
  • Lengte 4 meter
  • Type 3 meter
  • Diepte 1.5 meter
  • Trap Hoektrap
  • Verlichting Spectravision RGB
  • Locatie Zevenhuizen
  • Dealer Wellness Tuinier

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt