OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Maatwerk plungepool als blikvanger in luxe stadstuin

Deze plungepool, uitgevoerd in een strakke witte kleur, is een ware blikvanger. Het is de ideale plek om te plonzen en te ontspannen met vrienden en familie.

Voorafgaand aan de tuinverbouwing had deze klant één duidelijke wens: maximaal comfort en luxe. Het antwoord? Een prachtige, trendy plungepool, die nu het stralende middelpunt van de buitenruimte vormt. Hierdoor geniet de klant het hele jaar door van de voordelen van een privézwembad, zelfs in een kleine omgeving zoals deze stadstuin.

De plungepool is voorzien van een op maat geproduceerde zitbank. Hierdoor is deze plungepool het verlengstuk van de overkapping en het trendy terras. Het sluit naadloos aan bij de luxe uitstraling van deze tuin, waardoor het geheel een harmonieuze uitstraling heeft.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Een prachtige, trendy plungepool als het stralende middelpunt van de buitenruimte. "
  • TypePlungepool
  • Kleur Wit
  • Lengte 3 meter
  • Type 2,5 meter
  • Diepte 1,3 meter
  • Trap Trap over de volledige breedte
  • Verlichting "Mini" zwembadverlichting speciaal voor kleinere zwembaden
  • Locatie Vlaardingen
  • Dealer Lifestyle Gardens

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt