OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Maximaal maatwerk voor optimaal luxe en comfort

Adembenemend zwembad met relaxzone voorzien van bubbelbad

Dit zwembad biedt een perfecte balans tussen ontspanning en lichaamsbeweging. Het bad is namelijk voorzien van een geïntegreerd bubbelbad voor ontspanning en een ruim zwemgedeelte. Dit zwemgedeelte is uitgerust met een zwemmachine voor ononderbroken zwemmen.

Het witte zwembad onderscheidt zich door het naadloos geïntegreerde bubbelbad. Het bubbelbad, met zijn verschillende jets en ingangen, is de ideale plek om te ontspannen na een intensieve zwemsessie. Het zwembad is ontworpen voor dagelijks gebruik, ongeacht het seizoen of het weer.

Een ander uniek kenmerk van ons witte, op maat gemaakte zwembad is de ingebouwde zwemmachine. Deze is slim ingebouwd in de wand naar het zwemgedeelte van het bad en creëert een krachtige waterstroom. Hierdoor wordt het zwemgedeelte optimaal benut.

Het zwembad is volledig aangepast aan de luxe uitstraling van de tuin, waardoor het perfect aansluit bij de persoonlijke smaak en stijl van de klant. Dankzij het lange en slanke ontwerp past het zwembad optimaal in de tuin en maakt het optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Dit zwembad biedt een perfecte balans tussen ontspanning en lichaamsbeweging. Het bad is voorzien van een geïntegreerd bubbelbad voor ontspanning en een ruim zwemgedeelte. Dit zwemgedeelte is uitgerust met een zwemmachine voor ononderbroken zwemmen."
  • TypeZwembad
  • Kleur Wit
  • Lengte 9 meter
  • Type 3,5 meter
  • Diepte 1,5 Meter
  • Trap Hoektrap
  • Verlichting Spectravision
  • Locatie Maasland
  • Dealer Lifestyle Gardens

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt