OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Zwemmen in sprankelend zwembadwater – Almelo

Zwemmen in sprankelend wit zwembadwater

Met zijn stralend witte afwerking straalt dit zwembad klasse en schoonheid uit. Het zwembadwater glinstert in het zonlicht en nodigt uit tot ontspanning en plezier. In dit project is gekozen voor een trap over de gehele breedte van het zwembad. Dit is niet alleen esthetisch passend in het geheel, het is ook eenvoudig om het water in en uit te stappen. Het zwembad is eveneens uitgerust met een automatische zwembadafdekking. Zowel esthetish als praktisch is de maatwerk verbinding van de zwembadafdekking met het zwembad indrukwekkend; het zwembadwater is schoner, veiligeren blijft warmer. Daarnaast biedt het, ook als het zwembad niet wordt gebruikt, een moderne en luxe uitstraling.

Dankzij het slimme ontwerp in combinatie met de hoogwaterlijn skimmers blijft het water altijd vrij van vuil en bladeren. Dit zorgt ervoor dat de eigenaar geniet van een schoon en verfrissend zwembad, zonder zich zorgen te maken over het onderhoud. De zwembadverlichting zorgt in de avonduren voor een elegant en luxe effect van het zwembad.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Met zijn stralend witte afwerking straalt dit zwembad klasse en schoonheid uit. Het zwembadwater glinstert in het zonlicht en nodigt uit tot ontspanning en plezier."
  • TypeBuitenzwembad
  • Kleur Wit
  • Lengte 10 meter
  • Type 4 meter
  • Diepte 1,5 meter
  • Trap Trap over de volledige breedte
  • Verlichting
  • Locatie Almelo
  • Dealer

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt