OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Natuurlijk zwembad – Sint Oedenrode

Slim zwembaddesign in harmonie met de omgeving

Dit antraciet zwembad biedt een prettige combinatie van natuurlijke schoonheid en sportieve luxe. Het samenspel met de natuurlijke omgeving creëert een rustgevende ambiance, terwijl de geavanceerde tegenstroommodule een sportieve dimensie toevoegt aan het zwemmen.

Tijdens de ontwikkeling van dit zwembad stonden duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal. Zo is voor dit zwembad gekozen voor milieuvriendelijke filtratietechnieken. Ook zijn er voor dit zwembad vier Astralpool inspuiters en twee Astralpool skimmers ingebouwd. Deze zijn dusdanig gepositioneerd dat er een optimale waterflow ontstaat. Dit minimaliseert het energieverbruik en het spoelen van het filter.

Omdat de eigenaar van dit zwembad graag op een sportieve manier gebruik maakt van het zwembad, is in dit zwembad een luxe jetstream ingebouwd. Door het maatwerk van TVR zwembaden is de jetstream op de meest effectieve manier geïnstalleerd. Hiermee besparen we ruimte, zonder concessies aan het harmonieuze ontwerp van het zwembad.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Slim zwembaddesign in harmonie met de omgeving"
  • TypeAntraciet zwembad met duurzaam karakter
  • Kleur Antraciet
  • Lengte 7,28 meter
  • Type 3,66 meter
  • Diepte 1,5 meter
  • Trap Ligplage met hoektrap
  • Verlichting Spectravision
  • Locatie Sint-Oedenrode
  • Dealer

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt