OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
OP MAAT, OP TIJD EN OPVALLEND MOOI
Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Korte installatietijd

Binnen 2 weken een bad

Maatwerk

Een zwembad geheel naar wens

Opvallende kwaliteit

Duurzame materialen en afwerking

Antraciet buitenzwembad – Sint Oedenrode

Het zwembad komt tot leven

Dit zwembad in het Brabantse Sint Oedenrode is in april 2023 weer in leven geroepen en klaar voor een nieuw zwemseizoen. Dit zwembad is 10 meter lang en 4 meter breed en is over de gehele breedte breedte voorzien van een ligplage waar het roldek in is gebouwd. De kleur van het zwembad is antraciet grijs.

Het is goed om te zien dat dit zwembad, na maanden van inactiviteit, weer helemaal klaar is voor een nieuwe zwemseizoen. Het heldere blauwe water doet verlangen naar lange zomerse dagen bij het zwembad. Ook de tuin begint nu langzaam in bloei te komen. De frisgroene bladeren zijn een lust voor het oog en zorgen in combinatie met het TVR zwembad voor een ontspannen sfeer.

Advies nodig? Plan uw afspraak
Medewerker Alt
"Na maanden van inactiviteit in de wintermaanden, is dit zwembad klaar voor het nieuwe zwemseizoen. Het heldere blauwe water doet verlangen naar lange zomerse dagen bij het zwembad. Ook de tuin begint langzaam in bloei te komen en zorgt in combinatie met het zwembad voor een ontspannen sfeer."
  • TypeBuitenzwembad
  • Kleur Antraciet
  • Lengte 10 meter
  • Type 4 meter
  • Diepte 1,5 meter
  • Trap Hoektrap
  • Verlichting Spectravision
  • Locatie Sint Oedenrode
  • Dealer

Veelgestelde vragen

Of drainage noodzakelijk is, hangt af van diverse omstandigheden. We adviseren om een grondboring te laten uitvoeren, ruime tijd voordat het bad wordt geplaatst . Door deze boring krijgt u inzicht in de grondwaterstand van het terrein. Dat bepaalt of er mogelijk drainage nodig is. Voert u deze stap niet uit? Dat kan resulteren in onverwachte problemen, zoals schade aan het zwembad of de omringende infrastructuur.

Lees meer

Een algemene richtlijn is dat het zwembad aan alle zijdes vanaf de buitenkant van de strip 30 centimeter ruimer uitgegraven moet worden. Denk hierbij ook aan de uitsparing(en) voor bijvoorbeeld de skimmer(s) en andere componenten die buiten het zwembad geïnstalleerd worden.

Lees meer

Tijdens het plaatsen van een kunststof HDPE zwembad is het van belang om voorzichtig te werken en enkele voorzorgsmaatregelen te nemen om schade aan het zwembad te voorkomen. Volg de onderstaande richtlijnen om een succesvolle installatie te garanderen:

Lees meer

Naast het leveren van kwaliteit zwembaden, zorgt TVR zwembaden er samen met haar professionele dealers ook voor dat klanten de zwembaden veilig en zonder problemen ontvangen. Daarom werken we alleen met erkende en vakkundige transporteurs die deze transportkwaliteit garanderen.

Ondanks dat HDPE zeer duurzaam en stevig materiaal is, is het van belang om het zwembad regelmatig te reinigen. Zo zorgt u ervoor dat het TVR zwembad in een goede staat blijft.

Lees meer
Advies nodig? Neem contact op
Medewerker Alt